Bestel je bloemen eenvoudig en snel op verstuureenbloemetje.nl                                                                 Bloemen bezorgen? Verstuureenbloemetje.nl!
Broks Bloemen in het kort..

Als bloemengroothandel en bloemenleverancier voor supermarkten, tankstations en retail kunt u bijons terecht voor uw bloemen bestellingen. Ook voor grotere orders en/of grafwerk kunt u terecht bij onze groothandel aan de Corsica 13A te Veghel.

Broks Bloemen bedient iedere klant; of het nu een particuliere klant, een retailafnemer, een bloemist/winkelier of bedrijf betreft. Wij hebben voor iedereen een op maat gesneden pakket. Onze groothandel heeft een groot assortiment bloemen en planten en hanteert betaalbare prijzen. Bloemisten en winkeliers kunnen bij ons inkopen tegen veilingprijs + een vast percentage opslag.

Geen tijd om langs te komen? We kunnen de ingekochte bloemen ook bij u bezorgen.
Voor bedrijven en particulieren hebben we onze eigen bloemenwebshop! Wilt u graag online bloemen bezorgen in de Benelux?? Neem dan een kijkje op www.verstuureenbloemetje.nl

Groothandel

Voor bloemisten met een eigen speciaalzaak
In uw regio naar de bloemengroothandel, nooit meer naar de veiling!

• Zéér interessant voor (middel)grote bloemist
• Ruim aanbod in bloemen en planten
• Eenvoudig bloemen afnemen (per veilingfust of doos)
• Mogelijkheid om bloemen te laten verwerken op onze volautomatische bloemenlijn.
• Bloemen en/of boeketten kunnen verpakt worden en voorzien van etikettering.
• Gegarandeerde kwaliteit tegen scherpe prijs!!
• Bezorging bespreekbaar
Mocht dit uw interesse hebben gewekt neemt u dan gerust contact met ons op. We zullen u van verdere informatie verstrekken en eventueel een vrijblijvende afspraak met u maken.

Bloemen Supermarkten en Tankstations

 
Ook voor supermarkten en tankstations zijn wij de bloemengroothandel bij uitstek! Wij zijn al
bloemenleverancier van supermarkten en tankstations en bedienen dus al diverse klanten. U kunt bij ons bloemen inkopen tegen scherpe prijzen, maar ook deelnemen aan ons service merchandising systeem met keuze uit verschillende modules. U ontvangt dan een percentage van de verkochte bloemen en wij zorgen voor presentatie en schapvulling. Bijna alles is mogelijk!! Nieuwsgierig geworden? Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 0413-351492


Bedrijven

Wilt u een wekelijks bloemetje, een bloemetje voor relaties of uw personeel? Laat uw bloemen bezorgen door verstuureenbloemetje.nl
 
Wij zorgen voor al uw bloemenwensen! Natuurlijk zijn we u ook graag van dienst tijdens bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld feestelijke boeketten op secretaressedag, bij een jubileum, huwelijk, geboorte, een boeket als beterschapswens of gewoon een leuke attentie.
Bij ons kunt u als zakelijke klant bloemen op rekening kopen. Dit betekent dat u snel en makkelijk uw bloemen kunt bestellen. Maandelijks ontvangt u een verzamelfactuur inclusief de eventuele afgesproken bedrijfskorting wat bij grote afname mogelijk is.
U kunt uw bloemen bestellingen naar ons e-mailen, bellen of bestellen op vwww.verstuureenbloemetje.nl. Hier kunt u ook online bloemen bestellen en op rekening laten zetten.
Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw bestelling met zorg wordt gemaakt en bezorgd.
Voordelen van online bloemen bestellen:
• Online bestellen via een zakelijk account indien gewenst
• Maandelijks een verzamelfactuur inclusief de eventuele bedrijfskorting
• Bezorging in heel Nederland met onze eigen bezorgdienst
• Bezorging wereldwijd via Fleurop
• Voor grotere bestellingen, bijvoorbeeld voor een bedrijfsfeest, meerdere boeketten op één adres
• Boeketten en bezorgkosten op aanvraag
Zoals u ziet zijn er veel mogelijkheden, bezoek de website voor meer informatie en de leveringsvoorwaarden. Voor overige vragen kunt u ons bellen of mailen.


Grafwerkspecialist

Bij Broks Bloemen kunt u ook terecht voor rouwboeketten en of grafstukken. 
Grafwerk bestellen is erg persoonlijk en kan daarom het beste in onze vestiging plaatsvinden. Op ons hoofdkantoor hebben wij een rustige ontvangstruimte. Wij adviseren u graag over kleuren, vormen en afscheidsteksten voor op een lint, zelfs een pootje van de hond kan erbij. Ruime keuze in vormen/modellen/kleuren en plusminus 15 verschillende soorten graflinten met diverse opdrukken. Hierin varieert de prijs natuurlijk ook. Of het nu gaat om een enkel grafstuk of over een gehele kistversiering, er zijn vele mogelijkheden voor uw grafwerk. U kunt natuurlijk ook op uw gemak thuis via verstuureenbloemetje.nl grafstukken bestellen. Voor overige vragen staan we u graag te woord.

Verenigingen

Wij zijn de ideale bloemist voor diverse verenigingen. Heeft u een evenement of iets te vieren? Voor grote afname van boeketten of planten tegen scherpe prijzen en/of extra kortingen bent u bij ons aan het juiste adres! Natuurlijk kunt u als vereniging ook de kas spekken door tuinplanten of kerststukken te verkopen, die u bij ons voordelig inkoopt. Bel voor een vrijblijvende afspraak naar 0413-351492

Ontwerp (c) 2009 - Reclamemak(k)ers | Digitics - Ontwikkeling & Webhosting