Bestel je bloemen eenvoudig en snel op verstuureenbloemetje.nl                                                                 Bloemen bezorgen? Verstuureenbloemetje.nl!
Bloemenleverancier voor de supermarkt
Broks Bloemen grossiert in geuren, kleuren en bijzonder vriendelijke prijzen. Wij leveren tegen voordelige prijzen bloemen voor supermarkten en tankstations. Bent u dus op zoek naar een bloemenleverancier? Neem gerust contact met ons op. Wilt u een los boeket bestellen? Dat kan bij ons op locatie maar ook in onze bloemenwebshop www.verstuureenbloemetje.nl. Geinteresseerd in bloemen inkopen bij dé bloemenleverancier van supermarkt en tankstations van het zuiden? Wij kunnen u voorzien van eenvoudig tot exclusief korenschoof gebonden boeketten en van een enkel bloemetje/bloemwerk tot grotere afname bloemen. Voor grote bestellingen bent u natuurlijk van harte welkom op ons hoofdkantoor aan de Corsica 13A te Veghel, waar we dagelijks een groot assortiment verse snijbloemen, potplanten en allerhande aanverwante zaken presenteren. Onze bloemenspecialisten laten u graag inspireren door de veelzijdige mogelijkheden.

Bent dus op zoek naar een leverancier van bloemen voor supermarkten en tankstations? Neem dan contact met ons op! 

Wilt u meer weten over onze supermarkt bloemen? Bekijk dan onderstaand filmpje.
Dagelijks een vruchtbaar bezoek aan de veiling Flora Holland

Elke dag start Broks Bloemen B.V. in de vroege uurtjes met een veilingbezoek aan FloraHolland in Aalsmeer. Door het ruime aanbod bij FloraHolland Aalsmeer kunnen wij onze klanten een zeer compleet en vers aanbod snijbloemen en planten bieden. Deze bloemen en planten worden aangevoerd door bijna zesduizend kwekers uit de hele wereld. U begrijpt dat kiezen in deze onuitputtelijke bron minstens zo lastig is voor ons, als voor u in onze groothandel. Echter, door onze jarenlange ervaring in de bloemenhandel en als bloemenleverancier voor supermarkten kunnen wij voor u goede kwaliteit bloemen leveren voor een voordelige prijs! En dat alles vers van de veiling!


Broks Bloemen, de bloemenleverancier voor supermarkten en tankstations

Op zoek naar mooie supermarkt bloemen? Broks Bloemen brengt sinds 1975 vol passie bloemen naar de klant. Als bloemenleverancier voor supermarkt en tankstations, zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste spelers in Midden- en Zuid Nederland. 
Het voorzien in bloemen bij mensen thuis is bij ons gegroeid tot een dagelijkse missie. Om er voor te zorgen dat diverse supermarkten, winkels en tankstations dagelijks voorzien worden van verse bloemen is ons werk tot in de puntjes geregeld en houden we alles in eigen hand. Van het inkopen op de bloemenveiling tot het aanbieden van een zeer gevarieerd aanbod bloemen als bloemenleverancier aan een supermarkt, tankstation of bloemist. Aan u als tevreden klant.
 


Een complete aanbod op maat gesneden voor u

Onze kleurrijke bloemen en planten gaan van het fleurige Aalsmeer direct naar Veghel. Hier verwerken we snijbloemen en planten op onze volautomatische bloemenlijn. Dit stelt ons in staat om als bloemenleverancier aan de grote vraag naar snijbloemen en boeketten te voldoen. We zorgen voor mooie verpakking om boeketten, voorzien de bloemen van etikettering en datering en zorgen dat alle bloemen zorgvuldig op de plaats van bestemming terecht komen. Van bloemen in de supermarkt tot in diverse tankstations. De plekken waar men dagelijks rekent op de kwaliteit van bloemengroothandel Broks Bloemen B.V. 

Een vers, veelzijdig aanbod. De dagelijkse zekerheid van Broks Bloemen

Speciaal voor het leveren van bloemen aan supermarkten, tankstations en retail hebben wij een eigen wagenpark met meerdere vrachtwagens. Zo kunnen wij als bloemenleverancier eenvoudig bloemen leveren in heel Midden- en Zuid Nederland. We blijven continue zicht houden op de kwaliteit en zorgen dat onze afnemers tijdig hun bloemen geleverd krijgen. Want een vers boeket is als de krant van vandaag: ze moeten er zijn zodra u ontwaakt en de dag begint. Klaar om de dag kleur te geven.

Elke dag groen op weg

We zijn uitgerust met een wagenpark van Mercedes Actros-trucks en milieu- en bloemvriendelijke opleggers. Zo hebben de opleggers een Isotherm Carrosserie en zijn ze onder meer voorzien van een camerasysteem en energiezuinige koelmachine. Bovendien is een Green Tech motor, Cargo Watch Systeem en Woos systeem geïntegreerd. Met deze innovatieve opleggers garanderen we de kwaliteit van de bloemen en besparen we ook nog op het milieu.  Online bloemen bestellen

 Naast het maken van vele boeketten voor diverse retailers en als leverancier van bloemen voor supermarkten, bieden wij ook bloemen aan particulieren door middel van een bloemenwebshop. U kunt hier gemakkelijk online bloemen bestellen en deze bloemen laten bezorgen in Nederland. 

U kunt hier boeketten bestellen, bloemen versturen, bloemstuk laten bezorgen en bijvoorbeeld ook een grafstuk bestellen. 

Bekijk het hele assortiment op http://www.verstuureenbloemetje.nl


Ontwerp (c) 2009 - Reclamemak(k)ers | Digitics - Ontwikkeling & Webhosting